Restoran

Assalamualaikum semua..admin da sebulan x post ape2 kat blog ni, al maklum la..agak sibuk akhir2 ni..hehe..haa..ni admin nak cerita satu restoran yang baru buka di Alam Jaya, di Puncak alam...Setakat ni admin tengok sambutan mengalakan..Lokasi restoran ini bersebelahan dgn Secret Recepi...

Nie admin promote bkn apa, my mom keje disana..Bukan bos ok, byk sgt spekulasi yg custmer bg, ad yg ckp my mom is a bos thre, ada yg kte adik beradik dgn bos la sbb muka seakan sama..dan macam2 lg..Tapi hakikatnya, admin nk bg tao, bkn bos ok, itu aja,yg lain no komen..hehe..

Me n my mom  :)
Byk juga yg bg komen, admin tgok..Tapi Alhamdullilah..kebanyakannye baik-baik...
Admin teringat satu mesej dri kawan admin, die ckap : ak bru lepas mkn kt kedai parents ko..Sedap gile weyy..
Admin bls: mmng la sdap..hehehe..

Kat sni admin nk kongsi sikit menu mknn , gamba ini admin ambil dri blogger yg post tentang restoran ini..Mereka merupakan antara customer yg puji restoran ini :) ..


                                                  Gambar diambil dari blog http://myaini.blogspot.com


Gambar diambil dari blog http://furrasbubblynotes.blogspot.com



Haa nie spagheti carbonara..
                                          Diambil dari blog http://neejashamiza.blogspot.com

Harga makanan kat sini amat berbaloi :) ..memandangkn quantity dan quality yg diberi..yg penting lebih murah berbanding restoran lain, termasuk pesaing dekat sblah..hehe..


Gambaran Restoran pada pukul 10 malam.

Lokasi Restoran Nasi Lemak Habibi ini betol-betol bersebelahan dgn secret recipe...Melihat pada keadaan semasa, pada pkul 10 malam restoran ini masih mmpu mempunyai pelanggan yg agak ramai...Mnkin sbb restoran tutup lebih lambat sedikit berbanding rakan disebelahnya secret recipe.

Admin nak berterima kasih kepada ketiga2 blogger td :)  ..
Sebarang Penambah baikan, teguran , komen bolehlah tinggalkn disini..Nanti admin sampaikn..hehe..Tapi klw nak sampaikan terus waktu kt restoran lagi bagus :) ..Dan Lagi satu admin nak bgtao sume, restoran ini tidak ada TAX..admin xtao la samaada belum ada atau mmng xkn ada..Tapi setakat ini tiada tax,memandangkan ramai juga yg tanya tentang Tax..Jadi admin bgtao la disini..

Jemput datang la ye ke Restoran Nasi Lemak Habibi :)










No comments:

Post a Comment

Post a Comment